Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Droppar och gas adapter

Droppar och gas adapter

ASA (air source adapter) är benämningen på flaskstället, som är nästan alltid placerad under markörens/ avtryckarens botten. Asor finns i olika utföranden, utöver grundmodellen (där man skruvar flaskan på plats och där under asans botten  (oleva tappi) aktiverar gasen genom att trycka på ventilens/regulatorns... pinnin in) de finns med lock system, de finns med skruvfunktion eller med on/off modell som man bara trycker på. I de bättre asorna finns en längd reglerare, och bleeding egenskap. Det betyder att när gasmatningen avbryts så töms samtidigt slangens och markörens tryck som gör det  lättare att ta ta av flaskan. Man kan låta flaska vara kvar i markörens on/off med asan utan att vapnet får för högt tryck.

Spåret där asan fästs kallar man för railen. Rail är från sidorna spår som fäster vid markörens botten där man trycker in/låser på plats.

Droppen är en förlängd och neråtgående version av railen som gör att man kan få ner flaskan och mer längre fram(en del spelare använder korta droppar åt fel håll för att få markören/flaskpaketet längre).

1 artiklar

Rutnät  Lista 

1 artiklar

Rutnät  Lista