Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Paintball företags paket

Paintball företags paket

Vi välkomnar dig som skall starta paintball företag! Paintball är en växande och färgglad sport och hobby !

Paintball är ett lönande företagande och fast det finns redan ett antal så finns det alltid plats för fler. Med ett litet kapital kan man komma igång och man kan skaffa sig bra extra inkomster genom att hyra ut utrustning och/eller genom att arrangera spel!

Sissos är nordens och östra europas ledande importör och försäljare av paintball vapen och utrustning. Vi är enbart inriktade på företagande inom handel och tjänster och tillverkar ej själva varor. Vi företräder alla ledande märken inom paintbollen (tex Tippmann, Empire, Eclipse, GI, Dye, V-Force...).
 
 Vi företräder även världens populäraste vapen Tippmann och är de enda auktoriserade i nordeuropa för Tippmans distributions center. Vårat huvudlager ligger i Helsingfors .Vi på Sissos vill erbjuda er ett lätt sätt att börja med erat företagande. Vi har samlat ihop flera paket färdiga för användning. I fortsättningen erbjuder vi av vårat breda utbud färgboll till ett överenskommet årspris och/eller till grossist priser.

Med våran telefonhjälp hjälper vi till med eventuella problem så gott vi kan och om ni är i huvudstadsområdet så välkomnar vi er att komma och besöka oss i våra lokaler i Helsingfors( Jätkäsaari).Vi utbildar våra samarbetspartners och lär ut hur man underhåller markörerna och hur man rengör dem. Om ni vill besöka oss utöver att hämta varor så vill vi gärna att ni hör av er innan.

Från vårat lager erbjuder vi extra vapen och skyddsoveraller för era behov ända upp till flera hundra personers spel evenemang.
Ta kontakt, så berättar vi mer och skickar broschyrer.

Bli bekanta med våran webbsida för paintball-företagare. På sidan hittar ni massa information om frågor kring paintball företagande.Hur man arrangerar spel, om uthyrningsverksamheten, försäkringar, hur man bygger banlayout och hur man startar ett företag inom paintball..

Med vänlig hälsning,

Jesper Raevaara

 

1 artiklar

Rutnät  Lista 

1 artiklar

Rutnät  Lista