Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Hur kan jag bli paintballföretagare?

Välkommen, du som vill starta ett hyresföretag! Vi önskar dig hjärtligt välkommen till paintballens färgsprakande värld!

Paintball är en hobby och en idrottsgren som växer snabbt. Paintball är också en lönsam affärsverksamhet, och även om det redan finns tiotals små hyresföretag runtom i Finland, finns det ännu gott om plats för nya. Redan med en liten investering kommer man lätt igång och kan skaffa sig en trevlig extrainkomst genom att hyra ut paintballvapen och/eller ordna spel.

Sissos är den ledande försäljaren och importören av paintballvapen i norra och östra Europa. Vi är ett handels- och tjänsteföretag, och tillverkar inte själv våra produkter. Vi representerar dock de ledande paintballvarumärkena i världen (bland annat Tippmann, Empire, Eclipse, GI, Dye, V-Force, med flera).

Vi är också en officiell representant för Tippmann, världens mest populära hyresvapen, och det enda auktoriserade distrubutionscentret för Tippmann i Nordeuropa. Vårt huvudsakliga paintballager ligger i Helsingfors. Vi hos Sissos vill erbjuda er ett enkelt sätt att starta en affärsverksamhet inom paintballbranschen. Vi har satt ihop ett par färdiga introduktionspaket som gör det enkelt att starta affärsverksamheten. I fortsättningen erbjuder vi färgkulor från vårt breda sortiment och utrustning till ett förmånligt partipris eller enligt ett årligt inköpsavtal.

Vår telefontjänst hjälper i möjligaste mån till vid problem. Om ni rör er i huvudstadsregionen önskar vi er välkomna att bekanta er med våra lokaler på Busholmen i Helsingfors. Vi utbildar våra samarbetspartner och lär vid behov ut hur man servar och rengör paintballvapen. Om ni tänkte besöka oss i andra ärenden än att bara avhämta produkter önskar vi att ni kommer överens om en tidpunkt på förhand.

Vi erbjuder förmånliga extravapen och terrängdräkter från vår tjänst för reservvapen enligt era behov för evenemang med upp till flera hundra deltagare.
Ta kontakt så berättar vi mer och skickar er våra broschyrer.

Bekanta er också gärna med vår webbplats som är riktad till företagare. På webbplatsen hittar ni massor av info om paintballföretagande, bland annat om hur man ordnar ett spelevenemang, bygger en spelplan, grundar ett företag, samt info om uthyrningsverksamhet och försäkringar med mera.

Vänliga hälsningar,

Jesper Raevaara

 

Är du företagare som vill ha kontakt med oss så fyll i kontaktsformuläretså tar vi kontakt med er.

Bekanta dig med exempelpaket här.