Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Elektroniska markörer (68 cal) Electronik markers

Elektroniska markörer (68 cal) Electronik markers

Elektriska markörer fungerar nästan alla med tryckluft (en del markörer fungerar med koldioxid), utöver det behöver de ett batteri.

Kort sammanfattning av elektriska markörer:

Den elektriska handtags markören fungerar som mekaniska markörer, enbart avtryckarmekanismen styr elektroniken, så samma rekyl återfinns.

Elektriska markörer (elektriskt tryckluftsdriven) är eldrivna. Tryckluften styrs av en elektrisk ventil (solenoid), så man behöver ej en separat hane som öppnar ventilen med tung massa, av detta skäl är rekylen avsevärt mindre mot de mekaniska markörernas. Eftersom ventilens öppnande och laddningsmekanismen ei behöver så mycket tryck har man installerat i dessa en regulator som sänker markörens tryck till hälften som markörerna med blow back funktion (med regulatorn kan man justera farten på trycket på skottet). Genom att kunna sänka trycket kan man skjuta boll som är tunnare i omkrets.

De elektriska markörerna har ögon som känner av om bollen ligger rätt i boet innan man kan avfyra och denna egenskapen gör att man ej får sönderskjutna bollar.


Så fördelen med de elektriska markörerna är oerhört lätt avtryckare, att kunna reglera avfyrningshastigheten och avfyrningsmooden med lätt rekyl.  

2 artiklar

Rutnät  Lista 

2 artiklar

Rutnät  Lista