Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Markörer

Markörer

68 kalibers markörer är den vanligast förekommande markören hos uthyrare, spelare och vid spelplanen. Färgbollsmarkören fungerar alltid med drivmedel i form av koldioxid eller tryckluft oavsett om markören är utrustad med pumpmekanism, elektrisk funktion eller eldriven. De flesta mekaniska markörer fungerar lika bra med koldioxid som med tryckluft, de eldrivna däremot behöver för det mesta tryckluft för att kunna fungera bra.

Kortfattad beskrivning av olika markörer:

-Pumpmarkörerna behöver en manuell rörelse för varje laddning/skott . Pumpmarkörens fördel är pålitligheten och mindre slitning på boll.

-Mekaniska markörer är nästan alltid halvautomater. Du laddar markören en gång varav den sen efter varje skott laddar markören igen. De mekaniska markörernas fördel är pålitligheten och lite service på geväret.

-Eldrivna markörer drivs av el vid skottlossning, eller så drivs gasen av en eldriven ventil (solenoid) .På eldrivna markörer kan man justera hastigheten på skottet och välja mellan olika fire mode (halvautomat, burst( 3 skott per drag), serieskott och/eller ramping). Eldrivna markörers fördel är den högre skotthastigheten och möjligheten att skjuta känsligare boll  (om markören har en regulator/tryckluftssänkare).

Artiklar 1 till 24 av totalt 28

Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Artiklar 1 till 24 av totalt 28

Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista