Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Garanti och kundtjänst

Garanti

Produkterna som vi säljer har i regel sex (6) månaders garanti. Garantin ersätter skador som beror på material- och produktionsfel. Garantin täcker inte delar som nöts upp, såsom tätningar, skruvar, skyddsplåtar, linser m.m. Garantin gäller inte heller tryckutsatta delar som läcker. Garantin täcker inte skador som beror på bristfälligt underhåll eller dåligt rengjorda produkter. Garantin täcker inte fel som beror på felaktig användning eller användning som går emot bruksanvisningarna. Garantin ersätter inte öppnande av skruvar som rostat fast.

Servicetjänsten

Sissos reparerar sina produkter vid behov. Debiteringen för service är 61 euro/timme, reservdelar debiteras separat. Produktens granskningsavgift är minst 15 euro (debiteras om inga fel hittas). Vi byter batterierna på alla elmarkörer vi reparerar (i över 50 procent av fallen berör störningar på låg spänningen i batteriet).

Vi ansvarar inte för kosmetiska fel på produkter som skickas på service. En del av produkterna kan skråmas under tiden de repareras (till exempel regulatorer vid öppning). Vi ansvarar inte för om produkten skadas vid öppning eller då gängor skruvas igen.

Om du tänker skicka en produkt till Sissos för garantiservice, retur eller normal service, fyll i returblanketten som kom med försändelsen, skriv ut den och bifoga den med försändelsen. Utan garanti-/retur-/serviceblankett kan hanteringen av produkterna som skickats ta längre än normalt eller så kan de inte behandlas alls på grund av bristande information. Via den här länken kan du öppna returblanketten och skriva ut den.

Returneringen sker genom avhämtning eller den leverantör som kunden väljer (Posti, Matkahuolto, MyPack eller DPD), kunden betalar för returleveransen. Produkter som varit på garantiservice returneras med den leverantör vi anser bäst (i regel Posti).

Frågor och svar

Genom länkarna nedan får du svar på frågor som gäller garanti, service och användning av allmän utrustning.